Starburst spelen

Starburst is een spel van Netent. Dit is een spel wat erg populair is en we mogen het zelfs wel het meest populaire spel onder de spelers noemen. Starburst spelen is het meteen ervaren en dan begrijp je ook meteen waarom spelers er zo enthousiast over zijn. Het is de eenvoudig van het spel die het zo goed maakt. Er zijn geen bonus spellen en geen moeilijke taken die je moet verrichten. Er moet geprobeerd worden om winnende combinaties te draaien. Dit doe je met diverse diamanten en edelstenen. Lukt je dit dan zijn er leuke geldbedragen te winnen. Dit kunnen dan ook bedragen zijn die je vele duizenden euro’s rijker kunnen maken. Dit zou natuurlijk helemaal leuk zijn.

De kenmerken van Starburst

Het draaien van de winnende combinaties dat dien je dus met de diamanten en de edelstenen te doen. Deze hebben herkenbare vormen en ieder weer een eigen kleur. Het spel heeft vijf wielen waarop gespeeld kan worden. Deze wielen die hebben ieder dan weer drie rijen.  Het behalen van winsten dat kun je doen op de winlijnen. Dit zijn er tien en deze winlijnen daarvan zie je de cijfers al aan de zijkant van het scherm staan. Het leuke is dat je met de cursor op een nummer kunt gaan staan. Meteen daarna zal je dan al zien hoe een winlijn loopt. Met deze zelfde cursor kun je ook op een diamant of een edelsteen gaan staan en dan zal direct de waarde worden weergegeven. Het spel kent dus ook geen geheimen en is zeer duidelijk. Dit maakt het ook een spel wat makkelijk is om te spelen. Binnen een paar spins zal je het onder de knie hebben. Om het je makkelijk te maken hoef je niet steeds zelf een spin aan de kast te geven. Het is ook mogelijk om van autoplay gebruik te maken.

Waarom gratis spelen?

Starburst is gratis te spelen en zoals je misschien al wel gezien hebt kan dit ook op deze pagina. Het spelen van het spel doe je dan niet met echt geld. Het vervelende is dan dat er geen winsten met echt geld zijn te winnen. Toch is dit wel aan te raden om te doen. Je zal dan als je aan het spelen bent meteen goed weten hoe leuk het spel is. Hoewel er geen echte winsten zijn weet je wel meteen welke winsten er met echt geld te behalen zijn.

Speel voor echt geld en behaal een fraaie winst

Heb je gratis gespeeld en ben je net zo onder de indruk van het spel als wij dan kan er voor echt geld gespeeld worden. Dit kan op iedere moment en dit kun je doen door een storting te doen. Het is zelfs mogelijk om meteen door te klikken en dan bij een betrouwbaar casino te spelen. Wat je dan meteen zal voelen als je een storting hebt gedaan dat is de spanning die je voelt als je voor echt geld speelt. Dit is een spanning die je echt eens moet ervaren. Het spelen van Starburst zal dan nog leuker gaan worden.

€250 + 0 FS