Hooks Heroes gokkast

In het bekende sprookje van Peter Pan komt een piraat voor met de naam Kapitein Haak. Deze kapitein runt een piratenschip met daarop kindpiraten. Hoewel tijdens het spelen van de Hooks Heroes gokkast geen Peter Pan te bekennen is zal het spel ongetwijfeld wel op deze Kapitein Haak gebaseerd zijn. Net als in het sprookje hoef je geen enge piraten te verwachten. Dit heb je al meteen door wanneer je de vrolijke tekenfilmpersonages op de rollen van de slot ziet staan. Als dit nog niet genoeg is dan maakt de super vrolijke muziek als soundtrack het wel helemaal duidelijk. 

Kapitein Haak en zijn bemanning

Wanneer je het leuke design van de gokkast voor je ziet en de vrolijke muziek hoort krijg je meteen zin om dit spel te gaan spelen. Dit kan ook gratis op deze pagina. Speel je liever met echt geld om het spel nog spannender te maken dan klik je op de button onder de slot. Deze zal je namelijk naar een betrouwbaar casino brengen waar je de populaire Netent gokkast kunt spelen. Het speelveld van de slot bestaat uit vijf rollen met daarop elk drie rijen symbolen afgebeeld. Deze symbolen bestaan onder andere uit kapitein Haak en vijf van zijn bemanningsleden. De bedoeling is natuurlijk dat deze symbolen op één van de 20 win lijnen komen te staan. Dit zal je namelijk een leuke prijs opleveren. De echt hoge prijzen zijn echter te winnen in één van de free spins of feature spins modussen. Hier zijn er namelijk meerdere van.

Free Spins en Feature Spins

De meeste online gokkasten hebben wel een scatter symbool waarmee je free spins kunt winnen. Ook de Hooks Heroes gokkast heeft een dergelijk symbool. Dit is namelijk de jongen die als een krokodil verkleed is. Wel bijzonder is het feit dat twee van deze symbolen al genoeg zijn om een enkele Feature Spin te winnen. Drie of meer scatter symbolen belonen je met Free Spins. Beide gratis spins zijn er in verschillende varianten. Dit is ook zeker bijzonder en uniek te noemen. De drie varianten hebben hun eigen unieke eigenschappen die we hieronder beschrijven. De feature die in de Free Spins actief is mag je zelf als speler bepalen. De feature die actief is bij de enkele Feature Spin wordt willekeurig toegekend.

Fairy spins

Wanneer de gratis spins in de Fairy Feature zich afspelen. Dan zullen bij iedere spin tussen de twee en vijf wild symbolen op de rollen geplaatst worden. 

Mermaid spins

Tijdens de Mermaid spins zullen alle winnende combinaties vermenigvuldigd worden met een 2x multiplier. Mocht je een combinatie kunnen maken met behulp van een wild symbool in deze feature dan is dit zelfs een 4x multiplier.

Pirate spins

Winnende combinaties maken tijdens de Pirate spins wordt een heel stuk makkelijker. Tijdens deze free spins feature zijn er namelijk geen win lijnen meer waarop je de symbolen van links naar rechts moet krijgen. In plaats daarvan worden simpelweg alle symbolen van dezelfde soort bij elkaar opgeteld en deze tellen als één combinatie. 

Probeer de gokkast op deze pagina gratis uit. Wanneer je graag je geluk wilt beproeven met echt geld dan klik je op de button.

€250 + 0 FS