Gonzo’s quest

Ga je Gonzo’s Quest spelen dan zal dit een spel zijn wat je niet snel zal vergeten. Het is een spel wat gemaakt is door Netent. Dan weet je vast al wel dat het met de kwaliteit in orde is. Wil je meteen weten waar het spel over gaat dan kun je het intro bekijken. Deze zie je voor het spel start. Daar maak je dan kennis met Gonzo. Het intro kun je ook overslaan en dan zie je meteen de wielen in het beeld. Daar zijn diverse beelden op muren te zien. Het is dan aan jou om met deze beelden dan een winst te behalen. Er zijn daarvoor vele mogelijkheden. Het is een spel wat je veel plezier op zal leveren.

Gonzo’s Quest is erg mooi gemaakt

Je ziet aan alles dat er veel aandacht aan Gonzo’s Quest is besteedt. Het intro is leuk om te zien en geeft je al een goede indruk van wie de hoofdrolspeler is. GA je dan het spel spelen dan zal je ook echt de sfeer proeven. Dit is dan niet alleen het design wat er goed uitziet. Het is ook het geluid wat precies bij het spel past. In tegenstelling tot andere online slots zie je geen wielen draaien. Er vallen blokken en dit is mooi gemaakt. Dit is ook een fraaie afwisseling bij andere slots. Er zijn vijf ‘wielen’ waarop gespeeld kan worden. De blokken die vallen die worden per drie op elkaar gestapeld. Wanneer je een winst weet te behalen dan verdwijnen alleen de blokken waar een winst mee is behaald. Daar komen dan met een gratis respin nieuwe blokken voor in de plaats. Dit kan je dus voordelig een nog grotere winst op weten te leveren. Heb je een winst behaald dan is dat niet het einde maar dan kan er nog een grotere winst behaald worden.

Maak gebruik van de multiplier

Iets waar je graag gebruik van zal maken dat is de multiplier. Dit is een functie die er is om de winsten te vermenigvuldigen. Dit kan tot vijfmaal de winst. Op deze manier zal je de winst dan verder en sneller zien stijgen. Dit is ook meteen een reden voor veel spelers om voor dit spel te kiezen. De winsten die kunnen ineens explosief stijgen. Dit maakt het spel enorm spannend. Gonzo zelf die staat aan de linkerkant van het scherm en die leeft met je mee als je een spin aan het slot geeft.

Gratis spelen en zelf ervaren hoe Gonzo’s Quest speelt

Deze pagina biedt je de mogelijkheid om zelf Gonzo’ Quest te spelen. Dit is ook echt aan te raden. Je hoeft dan geen geld te storten en ook geen account aan te maken. Al snel weet je hoe het spel speelt en hoe leuk het is. Natuurlijk zijn er als je gratis speelt geen echte winsten. Dit is wel een nadeel. Toch kan de speler op ieder moment wel besluiten om voor echt geld te spelen. Dan zal er ook de fijne spanning gevoeld worden van het spelen met echt geld.

€250 + 0 FS