Red Riding Hood

Het Red Riding Hood slot is gebaseerd op een sprookje wat je vast wel zal kennen. Deze gaat over Roodkapje en alle hoofdpersonen van het sprookje die vinden we ook terug in dit slot. Natuurlijk is er Roodkapje zelf maar ook de wolf die is er te vinden. Het is een slot wat erg mooi gemaakt is. Dit is iets wat we wel gewend zijn van Netent maar toch is dit het vermelden waard. Er is aan ieder detail aandacht besteedt. Dit zie je al meteen als je het spel start. Dan zie je namelijk een intro en daar wordt je het spel uitgelegd. Daar zie je dan ook meteen dat het verstandig is om goed uit te kijken dat je de wolf in het spel tegenkomt.

Een herkenbaar gevoel tijdens het spelen

Dit is niet alleen een slot wat een fijne spanning met zich meebrengt. Het is ook een slot wat een herkenbaarheid met zich meebrengt. Je zal meteen het sprookje weer voor je zien en dit is erg leuk. Dit maakt het spelen ook leuker. Roodkapje die zie je bijvoorbeeld steeds aan de zijkant van het spel staan. Zij leeft ook echt met je mee. Wordt er een winnende combinatie gedraaid dan is ze enthousiast en oogt ze blij. Daarbij brengt het ook een beetje leven in het spelen. In totaal zijn er vijf wielen in het spel en ieder wiel is voorzien van drie rijen.  Aan de zijkanten worden er punten getoond. Deze punten die staan voor de winlijnen. Er zijn er twintig en er zijn dus veel mogelijkheden om een winst te behalen. Om te weten welke waarden de figuurtjes op de wielen hebben kun je op het symbool info klikken. Daar zie je dan direct welke figuren jij het liefste zal verschijnen op de wielen.

De Netent slots staan bekend om meerdere punten

Er zijn meerdere punten waar de slots van Netent om bekend staan. We roemden net al dat het spel er zo mooi uitzag. Toch brengen de spellen ook een bepaalde spanning met zich mee. Deze spanning die is lastig te omschrijven. Toch zal je het meteen snappen als je aan het spelen bent. Wanneer je een spin aan het slot geeft dan voel je deze spanning. Het slot heeft ook nog eens mogelijkheden om de winst snel te kunnen verhogen. Wanneer dit gebeurt dan zal de spanning helemaal tot een hoogtepunt stijgen.

Gratis de mogelijkheden van Red Riding Hood ontdekken

Het is nu mogelijk om zelf gratis de mogelijkheden van dit slot te ontdekken. Daarvoor hoef je deze pagina zelfs niet te verlaten. Op deze pagina zie je het spel al staan en kun je starten met spelen. Al snel zal je dan snappen waarom wij zo positief over het spel zijn. Het is leuk om het spel gratis te spelen. Toch zal je wel snel de echte spanning willen voelen van het spelen met echt geld. Dan heb je namelijk ook de mogelijkheid om echte winsten te behalen. Dit kan op elk moment tijdens het gratis spelen. Misschien behaal jij dan wel een zeer indrukwekkende winst zoals al veel andere Nederlandse spelers.

€250 + 0 FS